Webinar: Grenzen

Wat betekent grenzen voor jou?

Voor velen is het moeilijk om echt grenzen te stellen voor zichzelf, deze vast te houden en te onderhouden. Maar om grenzen te stellen ga je steeds meer liefde en verbinding met jezelf voelen. Grenzen stellen is een zelfzorg tool die voortkomt uit de liefde voor jezelf. Het is juist fascinerend hoe grenzen werken en waaruit deze zijn ontstaan. En vanuit die fascinatie heb ik een gratis Masterclass ontworpen! Vanuit de drie pijlers (schrijfopdracht, meditatie en lichaamswerk) waarmee ik werk kunnen we in korte tijd een goed beeld krijgen over:

 • Hoe jij geconditioneerd bent in grenzen.
 • Hoe jouw parasympatisch stelsel reageert op grenzen stellen.
 • Hoe jij van onveilig naar veilig grenzen stellen kan gaan.
 • Hoe jij op een grondende en plezierige manier je grenzen kan voelen, aangeven en onderhouden.

Ik doe mee!

Meld je hier gratis aan en dan ontvang je van mij een mail met alle informatie! Jouw gegevens worden niet gebruikt voor anderen doeleinde.

Wat anderen over de masterclass zeggen

Dank je wel voor deze kans! Zeker een aanrader voor andere vrouwen!
Jolanda
In zo'n korte tijd zoveel geleerd! Het was een emotionele reis met een ontlading aan het einde! Super fijn dat er praktische oefeningen bij zitten waar je direct mee aan de gang kan gaan.
Michele
De masterclass over grenzen van Aeyeda was bijzonder inzichtgevend en bekrachtigend! De kennis die zij deelt brengt ze direct in de praktijk met effectieve oefeningen waardoor het webinar zorgde voor een shift in houding en communicatie! De tijd vloog voorbij en ik gebruik haar tools nog steeds omdat ze zo waardevol zijn!
Caya
Voor vrouwen die:
 • Die moeite hebben te voelen wat ze willen.
 • Die ondanks dat ze ‘nee’ voelen toch ‘ja’ zeggen.
 • Die bewust zijn van hun grenzen maar moeite hebben deze aan te geven.
 • Voor vrouwen die grenzeloos zijn en dus grenzen niet kunnen voelen.
 • Burn-out en overspannenheid ervaren
 • Acuut klachten in het lichaam ervaren zonder dat er een herkomst aanwezig is (bijvoorbeeld: plotseling draai/duizeligheid ervaren. Dit is iets medisch maar heeft een spirituele betekenis daarbij. Je lichaam geeft aan rust nodig te hebben. Dit is mogelijk door grenzeloos gedrag).
Wat kan je verwachten na de webinar?
 • Je weet op een snelle manier contact te maken met jezelf die je nodig hebt als er wat van je gevraagd wordt door je omgeving zoals: Thuisfront, gezin, familie, vrienden, kennissen, werk etc.
 • In simpele situaties gemakkelijk grenzen kunnen aangeven.
 • De ruimte in te nemen om te kunnen zeggen ‘ Ik denk erover na of ik dat kan doen’ in plaats van ‘Ja, dat doe ik wel, terwijl je een nee voelt’.
 • Inzicht in jouw ‘waarom’ van geen grenzen kunnen stellen.
 • Jouw ‘stop’ signaal ontdekken om je grenzen aan te kunnen geven.
 • Inzicht hoe het woord ja en nee in je lichaam voelt.
 • Waar grenzen zitten in je parasympatische stelsel (het vecht/vlucht reactie).

Hi ik ben Aeyeda!

Grenzeloosheid is iets wat ik het grootste gedeelte van mijn leven bij mij heb gedragen. Dit werd vanaf mijn peuter zijn met de paplepel erin gegoten. Mijn ouders stelden de grenzen en ik diende te gehoorzamen. Dit zorgde ervoor dat ik mijn hele zijn wegstopte en deze dus ook verloor toen ik ouder werd. Als tiener en dochter van gescheiden ouders ervaarde ik meer vrijheid en zorgde boosheid dat ik grenzen ging aangeven aan anderen maar deed ik mijzelf maar ook andere pijn. Dus dit was zeker niet de juiste weg! Ik ben toen een andere weg in gegaan en op zoek gegaan naar een andere manier waardoor ik juist weer te lief werd en grenzeloos alles deed voor een ander zelfs tot op het punt dat ik teveel weggaf en niets overhad voor mijzelf. Zo heb ik twee keer een burn-out gehad en raakte ik overspannen waardoor ik velen cursussen ben gaan volgen. Maar ondanks dat ik de antwoorden allemaal binnen had bleef ik rondlopen met hetzelfde patroon. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik het binnenin mijzelf mocht gaan zoeken en vinden. Grenzen aangeven en voelen bij mijzelf en de liefde ervaren voor mijzelf. Het draaide bij mij ook echt om mijn waarde! Door mijn waarde te hebben gevonden is het voor mij veel gemakkelijker mijn grenzen te voelen en te onderhouden. Het is een leerweg en met kleine stappen kom je meer en meer bij de weg van grenzen stellen en deze vast te houden en te onderhouden. 

Online masterclass Grenzen wordt gegeven op 08-09-2022 om 19:30 uur!
Meld je hieronder aan!

You cannot copy content of this page