Als ik een onderwerp zou mogen kiezen die voor mij persoonlijk ontzettend veel heling heeft gebracht is het in contact komen met mijn voorouderlijke vrouwenlijn en de rite of the Womb. Als ik dit eerder had geweten had het mij een hoop pijnthema’s gescheeld en een krachtige vrije baarmoeder. Op het moment van mijn menarche (eerste menstruatie) voelde ik de transformatie overgang van de maagdelijke fase naar de moeder fase. Daarbij kreeg ik een heel pakket aan vrouwenklachten. Net als zoveel vrouwen ben ik nooit goed onderwezen over het vrouwenlichaam en was ik puur op zoek naar verlichting van mijn klachten en antwoorden die ik maar niet kreeg. Ik raakte volledig buiten mijn lichaam niet in contact met de wijsheid die ik draag.

Het was DIT-jaar dat ik achter de lijnen van mijn voorouders kwam en hoe belangrijk deze zijn om aandacht aan te geven. Ik liet vroeger mijn klanten altijd een boom tekenen en de wortels vertegenwoordigde de voorouderlijke lijnen. Hoe je die boom tekenende was een perfect beeld over je connectie met die lijnen en de invloed hiervan op jou. En die invloed is groot kan ik je vertellen. Het helen van je voorouderlijke lijnen behoort bovenaan je lijstje te staan als jij de connectie volledig wilt ervaren met je lichaam.

Je baarmoeder is het begin van een flinke stamboom met verschillende lijnen en een lijn daarvan is de voorouderlijke vrouwenlijn.

Aeyeda

Toen ik aan de reis begon startte ik vooral met voelen en ging generaties van vrouwen langs tot aan Moeder Aarde. Zo kon ik pijnthema’s herkennen die ik van hun heb meegekregen met daarbij horende situaties van het leven. Door deze dan te erkennen en met voorouderlijke moeders te zitten konden we het helen. Maar ook fysieke problematiek die tot op de dag van vandaag van toepassing zijn. Ik vroeg mij bijvoorbeeld af wanneer het is begonnen dat de vrouwen in mijn lijn na hun 40ste hun baarmoeder kwijt raakten. Uiteindelijk bleek dat dit begonnen was bij mijn oma en van daaruit op haar dochters is overgeslagen (ten gevolge van het niet helen van de voorouderlijke lijnen) en aan mij de taak dit te onderzoeken en te helen. Als je dat niet doet dan is de kans groot dat ik de baarmoeder ook zal verliezen na mijn 40ste. Ik was hem al bijna verloren op mijn 25ste als ik niet de keus had gemaakt om meerdere richtingen te bekijken buiten het medisch terrein waar ik mij in bevond. Dus bij mij was het zelfs vervroegd (met een rede) omdat ik nu daar ben gekomen dat ik de voorouderlijke aan het helen ben en daarmee karma oplos voor volgende generaties die zouden kunnen komen.

Maar het is niet alleen gericht op helen, want waar het licht is, is ook het donker. Het donker is in dit geval het helen van oude trauma en karma ontstaan vanuit de voorouderlijke lijnen. Maar je hebt natuurlijk ook de kracht en kennis van je voorouders in je. En deze mag jij echt weer tot je nemen en gebruiken in ceremonie met hun. De reis die je met ze maakt, werkt op meerdere vlakken. Jij die toegang hebt tot de goddelijk vrouwenlijn magie tot aan de start van de mensenlijn bij de godinnen Eva of Lilith. Jij die toegang krijgt tot alle wijsheid en kennis die de vrouwen met zich meebrengen. Jij die verlost zal zijn van oude energie/karma die eigenlijk niet van jou is. Jij die je eigen kracht weer toe-eigent. Daarbij heel jij je gehele vrouwenlijn en de gehele lijn die na jouw komt. Dat ben jij waard! Dat is je dochter/zoon waard! Dat is Aarde waard!

Lilith & Eva

You owe it to yourself, your ancestors and the future children to heal and free your lineage – Aeyeda

Scroll naar boven