Voel je welkom bij Wise Woman Rises Cirkel!

Dit kan gezien worden als een membership, maar eigenlijk is het een magische, down to earth, spiritueel, baarmoeder gecentreerde container voor connectie en verdieping in jouw pad naar feminine ontwaking.

Op 1 Juni gaan de deuren open naar deze cirkel

Voeg jezelf toe aan de wachtlijst en je ontvangt van mij  een notificatie wanneer de deuren geopend zijn.

Wanneer je op de knop drukt hier beneden, ontvang je van mij voorbeelden van het werk dat we gaan doen binnen de Wise Woman Rises Cirkel. Je kan dus al meteen aan de gang gaan en besluiten of deze cirkel bij jou past en aansluit op jouw behoeften.

Wise Woman Rises Cirkel is voor jou als…….

  • Ervaar een community die je open en warm ontvangt, gewoon zoals je bent. 

 

  • Heel je baarmoeder met belichaming, beweging en rituelen.

 

  • Deep dive in onderwerpen zoals kruidenleer, baarmoederwerk, voeding voor vrouwengezondheid, stem activatie, het vrouwenbrein en zenuwstelsel, cyclus en nog veel meer!

 

  • Zeg ‘NEE’ alsof je het meent (Omdat je het ook meent) zonder schaamte, schuld of uit angst dat de persoon die dit ontvangt je gaat haten.

 

  • Vind je weg terug naar jouw waarde en wie jij bent los van alle checklijsten van taken die je doet voor anderen.

Binnen onze Wise Woman Rises membership, ontvang je

Ceremonie

Maandelijks komen we samen en breng ik een thema in. Dit thema is bedoelt voor somatisch onderzoek, delen van gevoel en ervaringen, zingen, schrijfopdrachten, meditatie, visualisatie en oefeningen.

Belichaming

Bij elke ceremoniële thema hoort ook belichaming. Binnen de maandelijkse belichamingen krijg je somatische oefeningen die past bij de elementen waaruit ik werk zoals stem activatie, baarmoederwerk, lichaam en brein, cyclus en kruiden.

Masterclass

Om de maand ontvang je ook een waardevolle masterclass met een bepaald thema in het ontwaken van je vrouwelijke bron, van vrouwen met hun eigen expertise en die van mijzelf.

Exclusieve Wise Woman Rises cirkel groep

Dit is een heilige online plek om te delen, leren en groeien op een dagelijkse basis samen met like- minded vrouwen die hetzelfde pad hierin bewandelen. Ook zal er maandelijks een thee cirkel worden gehouden waarbij je allemaal vragen kan stellen naar aanleiding van het thema die maand.

You cannot copy content of this page