Contact

De Praktijk

Links zie je een impressie van mijn praktijk tijdens een vrouwencirkel. Ook zie je de sauna die helemaal hand gemaakt is! Deze kan je boeken als je behoefte hebt aan je eigen prive sauna. Ook kan je deze combineren met een heerlijke behandeling.

Je eigen privesauna, wat een weldaad!

Locatie:

Sherises

Van Coevenhovenstraat 7, Heemskerk

KVK: 84183144

Tel: 06-43235146

Bereikbaar op ma,wo en vrijdag

van 19:00-21:00

Massage

Sherises healing massage

Met deze massagevorm heb ik mijn 16 jaar lange ervaring van verschillende massagetechnieken bijeengebracht. Het is een combinatie van de klassieke ontspanningsmassage, buikmassage, Indiase massage, Thaise massage, voetreflexmassage en daarbij chakrahealing, emotionele marmapunten heling en meridianen. Ik volg tijdens de massage vooral je lichaam en breng je eerst in een diepe meditatie voordat we beginnen.

Ik maak een passende olie aan de hand van wat je lichaam aangeeft. 

Bij de eerste afspraak komt er ook een anamnese bij kijken. Een anamnese is een overzicht van jouw huidige staat van zijn (fysiek en geestelijk. Hierdoor is deze afspraak vaak 1,5 uur.

Kosten: 75 minuten is € 65,-

Eerste afspraak: 90 minuten is €80,-

Ayurvedische massage

In mijn praktijk doe ik alleen de enige echte Ayurvedische massage. Er zijn namelijk vele varianten, deze massage is met olie gietingen. Dit is dus geen diepte massage vanwege de vele olie die gebruikt wordt. Echter is deze massage zeer voedend voor de huid en zal je merken dat het diepe emotionele lagen naar boven halen en genezen worden. Het zal een van de meest bijzondere massages zijn die je ooit hebt ervaren. De diepe ontspanning die je hier bereikt is werkelijk verwonderend!

Ik maak een eigen olie aan de hand van wat je lichaam aangeeft wat het nodig heeft.

Kosten: 60 minuten € 65,-

Sauna

Een geheel eigen prive sauna kan je voor jezelf boeken maar ook combineren met een massage! 

Wil je even ONT-haasten dan is dit de plek waar je dat kan doen. Ont-prikkel en ontspan neem lekker een moment voor jezelf, je bent het waard!

inclusief: een eigen blend in de sauna die past bij je behoefte, kleurentherapie, douche en middelen om jezelf te verzorgen, handdoeken, komkommer water en aansluiting voor eigen muziek.

Kosten: 2 x 15 minuten sauna € 30,-

Wellness avond

Heb jij de behoefte aan rust en ontspanning. Heb je even geen zin om naar een grote wellness keten te gaan? Wil je echt even ONT-prikkelen en in diepe staat van jouw zijn te ervaren? 

Dan is dit echt een kadootje aan jezelf. Tijdens deze middag kan je een massage kiezen en kan je daarna zoveel als je wilt in de sauna gaan! Ik beloof je, je bent een ander mens na deze middag.

inclusief: een eigen blend in de sauna die past bij je behoefte, kleurentherapie, douche en middelen om jezelf te verzorgen, handdoeken, komkommer water en aansluiting voor eigen muziek. En je krijgt een heerlijk vers en huisgemaakt soepje erbij.

Kosten: 4 uur sauna + massage € 100,-

Extra informatie:

Deze dienst kan je alleen boeken per telefoon/whatsapp op 06-43235146

Maak hieronder jouw afspraak!

You cannot copy content of this page