Coaching

Het zen-modus traject

Dit traject is gemaakt voor de bewuste vrouw. De vrouw die bewust is van haar patronen en gedachten maar integratie zoekt en diepe patronen wilt doorbreken.

'Ik als bewuste vrouw voelde een stem diep van binnen. Wie ben ik echt en wat kom ik brengen?'

Wij leven het leven en misschien vraag jij jezelf af hoe je meer ruimte en rust kan voelen voor jezelf. Misschien heb je vele verantwoordelijkheden zoals werk, je gezin en je omgeving. Je merkt dat je steeds vermoeider raakt en het voelt alsof je geleefd wordt. Dat is niet zo gek in deze Westerse wereld. Je eet misschien onregelmatig of soms eet je niet en dat merk je aan je lichaam. Je kan je hierdoor opgeblazen voelen, veel vocht vasthouden of niet eten naar wat je lichaam nodig heeft. Je kan ook heel content zijn met je leven maar ervaar je een diep gevoel van binnen die je onrust geeft of je vraagt om meer verdieping. Je zoekt dan naar antwoorden om dit gevoel te bevredigen, maar je weet eigenlijk niet wat je zoekt. Je investeert in wat webinars, boeken, coaching programma’s, cursussen of studies en zoekt de boodschappen van buitenaf. Omdat je juist antwoorden zoekt van buitenaf kan het zo zijn dat je niks afmaakt of uiteindelijk niet op de juiste plek zit. Antwoorden zitten in onszelf maar soms is het heel moeilijk om daar te komen. Je hebt vertraging en inzicht nodig om echt te kunnen voelen. Daarom heb ik het zen-modus traject gemaakt zodat jij je eigen antwoorden kan vinden en kan luisteren naar je lichamelijke en geestelijke behoeften. Het is een mooie reis die je gaat maken in jezelf en hieronder kan je lezen wat het traject inhoudt.

Wat gaan we Ontdekken?

Maand 1: Ontdek jouw lichtkracht

Door meditatie en activatiesessies ga je landen in je lichaam. Onze ziel is ontzettend groot en we zweven vaak boven onszelf omdat de werkelijke landing in ons lichaam nog niet heeft plaatsgevonden.  Ik laat je een worden met je lichaam met haar wortels diep gegrond in moeder aarde.

Maand 2: Ontdek je transformatiekracht

Hierin gaan we de 7 – 15 kosmische stralen behandelen van de kosmische meesters.  Het is belangrijk om te weten welke kleur(en) zich in jou bevinden. Zo krijg je ook helder of het huidige beroep ook echt past bij jou en of je het leven beleeft zoals het voor je is bestemd.

Maand 3: Wat is je zielsmissie

Als je maand 1 en 2 helemaal helder hebt dan gaan we een stap dieper richting je zielenmissie. Jouw zielenmissie is niet niks en is echt alleen te voelen in plaats van het denken. In deze maand gaan we bepaalde overtuigingen loslaten zodat er meer ruimte kan zijn voor jouw innerlijke stem en jouw lichtgidsen.

Maand 4: Lichaam

De eerste drie maanden zijn vooral gericht op ‘spiritueel ontwaken’. Energetisch jezelf verhogen vraagt om meer dan alleen bewustzijn. Hoe jij je lichaam voedt en wat je drinkt is hierin heel belangrijk. Hoe zuiverder je leeft, in Ayurveda noemen we dat een sattvische levensstijl, hoe dichter jij leeft vanuit je kern. Nu zeg ik niet dat het een strenge levensstijl is, absoluut niet. Het leven vraagt juist om plezier en luchtigheid. Deze maand behandelen we de voeding, beweging en mind. 

Maand 5: Vertraging

We duiken diep in de Feminiene en Masculine energie en hoe deze in verhouding is in jouw lichaam op dat moment. We gaan werken met de voorouders en gaan deze lijn helen. We gaan de verbinding met je ouders bekijken en welke patronen en eigenschappen je van hun meedraagt dat niet bij jou past. We gaan de vertraging in en dit doen we door behandelingen. Ik zet je volledig in je eigen energie en dan ga je het leven aan. Je gaat voelen wat je uit balans trekt en hoe je dan de weg terug vindt naar jouw innerlijke rust. Je gaat leren om vanuit rust te gaan leven in plaats van haast en druk te voelen.

Maand 6: Intergratie

In de laatste maand gaan we kijken hoe het ervoor staat. Of alles van de afgelopen maanden goed geïntegreerd is in jouw lichaam. We willen geen half werk verrichten dus deze laatste maand leent zich uitstekend om losse eindjes goed te koppelen met elkaar.

Herken jij je in het volgende? Dan is dit traject ECHT wat voor jou!
 • Je bent een vrouw die vanuit haar spiritualiteit leeft.
 • Je bent bewust van je leef- en denkpatronen.
 • Je bent in de fase waarin je verdieping en jouw werkelijke zijn wilt ontdekken.
 • Je wilt positiever zijn en vanuit overgave leven.
 • Je wilt je niet meer gehaast voelen om aan van alles te voldoen in je dagelijks leven.
 • Je bent het zat om elke dag vermoeid, vol van indrukken en gestresst thuis te komen.
 • Je wilt niet meer alles doen omdat je moet maar voelt dat alles mag.
 • Je wilt meer rust en balans ervaren met jezelf en jouw leven.
 • Je wilt meer energie en vrijheid ervaren.
 • Je wilt niet meer negatief denken over jezelf en je leven.
 • Je wilt diep trauma helen.
 • Je wilt een eenheid vormen met jezelf en niet meer uit balans getrokken worden.
 • Je wilt leven vanuit en met de natuur.
Jouw investering in dit traject bedraagt € 600,- voor 6 maanden. Betaling in termijnen mogelijk. Pak je voordeel en maak gebruik van deze pilot! Start december 2022.

Voor meer informatie contact mij!

Maar je kan ook een kennismakkingsgesprek inplannen via onderstaande link!

Plan een kennismakingsgesprek met mij in!

You cannot copy content of this page