Ik heb interesse in dit programma, hoe nu verder?

Dat jij interesse hebt in dit programma zegt al heel veel. Jij bent iemand die klaar is om lagen die je niet meer dienen los te weken en los te laten. Je bent er klaar voor om echt die diepte aan te gaan met jezelf en deze reis samen met gelijkgestemden aan te gaan. 

Met als motivatie terug te keren naar jouw cyclische vrouwennatuur, jouw essentie. Je bent klaar om te leven van binnenuit en hier gehoor aan te geven. Je bent klaar om volgens jouw eigen waarden en voorwaarden te leven en niet alleen vanuit je mind en gevoel, ook je lichaam betrek je hierbij. Door met die drie elementen te verbinden zal jouw bron open gaan staan. Je zal de magie van jezelf volledig gaan ervaren en die eenheid met jezelf ervaren.

Ik werk met een selectief groepje vrouwen

Om dit programma zo oprecht en puur mogelijk te houden, waarin ik dichtbij mijn eigen natuur blijf, kies ik ervoor met een klein groepje vrouwen te gaan werken. In het programma ‘REturn to you’ pilot 2 worden max. 4 vrouwen toegelaten. 

Wat mag je doen als eerste stap van de aanmelding?

Hieronder zie je een vragenlijst. Ik wil je vragen deze zo oprecht mogelijk in te vullen, aan de hand daarvan krijg je van mij een mail om een kennismakingssessie in te plannen. 

You cannot copy content of this page